binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die meteen ook tekent voor zonwering. Denk aan aluminium en houten jaloezieën, (duo) rolgordijnen, duettes, paneelgordijnen en sheerlight shades.

Jaloezieën bieden een sfeervolle en praktische oplossing, waarmee je zelf de lichtinval kunt doseren. Houten jaloezieën hebben een warm authentieke uitstraling, aluminium jaloezieën zijn eerder strak en tijdloos, maar er is enorm veel keuze in kleur, materiaal en afwerking. Een rolgordijn heeft eveneens eindeloze mogelijkheden en kan altijd en overal. Met het duo rolgordijn, een speelse variant, kun je continu afwisselen met transparantie en verduistering.

Duettes bestaan uit twee lagen stof die zich als een harmonica opvouwen als ze worden opgetrokken. De honingraatvorm die daardoor ontstaat versterkt de isolerende waarde. Ook de exclusief ogende sheerlight shades hebben een constructie van twee dunne, transparante lagen stof met daartussen horizontale banen. De stoffen lamellen zweven als het ware tussen beide voiles wat de shades een sterk isolerende en geluiddempende werking geeft. Bij paneelgordijnen is de stof verdeeld over verticale banen die over elkaar heen kunnen bewegen. Wederom een slimme combinatie van elegantie en functionaliteit.  Vooral grote raampartijen krijgen hiermee een mooi gelijnde en luxe look.